dijous, 17 de maig de 2012

ELS ALUMNES DE SEGON D'ESO ENS SOLIDARITZEM AMB L’ÀFRICA ‘’ Tenim l'opció de fer servir el do de la nostra vida per fer d'aquest món un lloc  millor"  Jane Goodall.


Els alumnes de segon d’ESO de l' IES Gabriela Mistral estem participant en una campanya per reduir l’explotació infantil, protegir els ecosistemes africans i reduir la caça d’animals que  viuen en la selva. L’explotació infantil és deguda al coltan (un mineral utilitzat en la nostra tecnologia quotidiana) que es troba, principalment, en la República Democràtica del Congo.

Mobilitza’t per la selva pretén fomentar el reciclatge de mòbils per protegir ecosistemes africans amb grans conflictes civils, que acaben amb l’hàbitat de ximpanzés i goril·les, per obtenir el coltan, un mineral que s’utilitza per la fabricació de telèfons mòbils, ordinadors i consoles.

Aquesta campanya, organitzada per l’Institut Jane Goodall Espanya, proposa allargar la utilització dels nostres mòbils i consoles reutilitzant-los i reciclant-los i, així, recaptar fons per projectes i programes d’educació en la República del Congo.

 Si us agradés participar, com nosaltres, consulteu la pàgina web http://www.movilizateporlaselva.org/


Mobilitza’t!